Paperi- ja tietotuhous vuodesta 1994

Ammattimainen kuolinpesän tyhjennys Lahdessa

Kuolinpesän tyhjennys on ikävä asia, joka tulee monelle vastaan jossain kohtaa elämässä. Joko vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen sukulaisen poismennessä. Joskus tavaraa ja siivottavaa voi olla paljonkin, varsinkin, jos henkilö on pitkään asunut samassa kodissa ja tavaraa sekä omaisuutta on päässyt kertymään. Tämä voi olla haastava ja työläs tehtävä, jota ei välttämättä itse jaksa lähteä tekemään suruaikana. Voit ottaa avuksi ammattilaisen, joka auttaa tekemään kuolinpesän tyhjennyksen joko osittain tai kokonaan. Me osaamme tehdä työn järjestelmällisesti ja paljon nopeammassa ajassa kuin mitä itse tekisi.

Me autamme siivoamaan kuolinpesiä sekä muita yksityiskohteita tarpeesi mukaan. Hoidamme tyhjennyksen kokemuksella hienovaraisesti ja luotettavasti kaikenkokoisissa kohteissa. Teemme kaiken tyhjennykseen ja siivoukseen liittyen, järjestelmällisesti ja nopealla aikataululla, joten prosessi on sinulle täysin vaivaton.

Oli kohde pieni tai iso, voit ottaa meihin yhteyttä. Toimimme pääasiallisesti Lahden ja muun Päijät-Hämeen alueella. Siivouksen sisällöstä ja laajuudesta sovitaan aina erikseen, joten tiedät mitä tilaat ja mistä maksat. Teemme ensin arvion kohteesta, jotta me tiedämme, miten paljon aikaa tyhjennykseen menee ja pystymme kertomaan sinulle palvelun hinnan. Kaikki tyhjennyskohteet ovat yksilöllisiä ja kooltaan vaihtelevia, joten haluamme varmistaa palvelun laajuuden arviointikäynnillä. Hinta-arvio on asiakkaalle maksuton.


Yleistä kuolinpesän tyhjennyksestä

Kuolinpesän tyhjennykseen kuuluu huonekalujen, elektroniikaan, vaatteiden ja kaiken muun irtaimiston poisvienti. Kierrätykseen soveltumattoman irtaimiston hävitämme asianmukaisesti ja vastuuntuntoisesti. Ostamme myös tapauskohtaisesti kuolinpesiä.


Tyhjennys päätetään huolelliseen ja perusteelliseen siivoukseen. Tuloksena siistit ja tyhjät tilat, jotka voi huolettaa jättää jälkeensä seuraavaa käyttöä varten. Tyhjennyksen yhteydessä saamme myös asiaankuuluvasti sekä turvallisesti asiakirjat tuhottavaksi, jos tarve vaatii.


Olemme tilaajavastuun luotettava kumppani –jäsen.


Ota yhteyttä

PT-Paperipalvelu on valmiina palvelemaan luotettavasti ja asiakaslähtöisesti sekä nopella aikataululla. Lahti on päätoimialueemme, mutta palvelemme mielellämme myös muualla Päijät-Hämeessä. Soita siis ja kysy lisää palveluistamme! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Yhteystiedot löydät täältä.