Paperi- ja tietotuhous vuodesta 1994

Asiakirjojen tuhoaminen Lahdessa

Salaisten ja arkaluontoisten asiakirjojen tuhoaminen vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. PT-Paperipalvelu tuhoaa varmasti ja luotettavasti yksityisasiakkaiden, yritysten ja yhteisöjen asiakirjat. Vuonna 1994 perustetulla yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus paperien ja muiden tiedostojen tuhoamisesta. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, mutta otamme vastaan asiakirjoja kaikkialta Suomesta. Tarvittaessa voimme noutaa asiakirjat asiakkaan luota tai asiakas voi tuoda ne meille sopimuksen mukaisesti. Asiakirjojen tuhoaminen tapahtuu Lahden toimipisteessämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuo asiakirjat tuhottavaksi

Meille voit tuoda tuhottavaksi kaikenlaiset salaiset ja arkaluontoiset asiakirjat. Vuosien varrella olemme tuhonneet esimerkiksi:

  • Arkistopapereita
  • Kalvoja
  • Diskettejä
  • CD-levyjä

Meiltä myös asiakirjatuhoajat, kysy tarjous.


Kaikenlaisten tiedostojen tuhoaminen

Käytämme turvallisuusvaatimukset täyttävää paperisilppuria, joka silppuaa paperin DIN 3 -turvallisuusluokkaan asti. Käytössämme ovat myös lukolliset säiliöt, keräyspaperisäiliöt sekä turvasäiliöt, joiden vaihtoehdot ovat 50 l, 140 l, 240 l ja 660 l. Ne mahdollistavat sen, että voimme toimia aina tiukkojen turvaluokitusten ja kansainvälisten standardien mukaisesti. Voit olla varma siitä, että meillä tieto pysyy lukittuna siihen saakka, kunnes se on tuhottu.


Asiakirjojen tuhoaminen turvallisesti

Olipa materiaali missä muodossa tahansa, me murskaamme, silppuamme, hävitämme ja kierrätämme sen varmasti ja luotettavasti. Huolehdimme tiedostojen tietoturvasta tuhoamalla ne asianmukaisesti. Henkilökuntamme noudattaa salassapitovelvollisuutta, eikä meillä ole välivarastointia tai kolmatta osapuolta mukana toiminnassamme.

Meiltä myös tuhoamistodistukset

Kaikki toimintamme perustuu asiantuntevaan ja luotettavaan palveluun. Pidämme tarkasti huolen siitä, että kaikki tiedot säilyvät salassa siihen saakka, kunnes ne tuhotaan. Tämän ansiosta voit olla huoletta ja säilyttää mielenrauhasi, kun luovutat asiakirjat meille tuhottavaksi.

Tuhoamisen jälkeen toimitamme asiakkaalle tarvittaessa tuhoamistodistuksen. Sen avulla voidaan todistaa, että asiakirjojen tuhoaminen on hoidettu turvallisesti ja asianmukaisesti.

Tiedustele asiantuntijoiltamme parasta vaihtoehtoa asiakirjojen tuhoamiseen, niin katsomme sopivimmat ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita: 050 918 4912

  

Paperin tuhoaminen Lahdessa

PT-Paperipalvelu hoitaa yksityisasiakkaiden, yritysten ja yhteisöjen arkaluontoisten paperien tuhoamisen varmasti ja luotettavasti. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, mutta otamme vastaan tuhottavia papereita kaikkialta Suomesta. Tarvittaessa voimme noutaa paperit asiakkaan luota tai asiakas voi tuoda ne meille sopimuksen mukaisesti. Paperin tuhoaminen tapahtuu Lahden toimipisteessämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuhoamme paperit turvallisesti

Yritysten ja yhteisöjen salaisten paperien tuhoaminen on tehtävä huolellisesti ja turvallisesti. On tärkeää, etteivät henkilökohtaisia tietoja sisältävät asiakirjat päädy vahingossa vääriin käsiin. Paperin repiminen ja silppuaminen käsin on kuitenkin työlästä ja aikaa vievää, ja pahimmassa tapauksessa osa tiedoista jää edelleen luettavaksi. Jos käytössänne on oma asiakirjatuhooja, on se askel kohti turvallisempaa tiedostojen tuhoamista. Ylimääräisiä kustannuksia aiheuttavat kuitenkin edelleen esimerkiksi työajan menetys, materiaalien kulutus sekä jätekulut. Ulkoistamalla paperin tuhoamisen siihen erikoistuneelle ammattilaiselle yrityksenne tai yhteisönne säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Tuo asiakirjat tuhottavaksi

Otamme vastaan kaikenlaisia tuhottavia arkistoja ja papereita. Meille voit tuoda tuhottavaksi esimerkiksi:

  • Kierrätettävät paperit
  • Arkistot
  • Mappitavarat
  • Kirjat
  • Pahvit

Salaisia ja arkaluontoisia asiakirjoja ovat yleensä esimerkiksi erilaiset henkilö- ja asiakasrekisterit, sopimukset, pöytäkirjat sekä tositteet. Me hävitämme yksityisasiakkaiden, yritysten ja yhteisöjen kaikenlaiset tiedostot varmasti ja turvallisesti.

Paperien tuhoamispalvelua jo yli 20 vuotta

Olemme tarjonneet paperien tuhoamispalvelua jo vuodesta 1994 asti, joten meillä on pitkä kokemus asiakirjojen asianmukaisesta hävittämisestä.  Meillä paperin tuhoaminen tapahtuu niin, että murskaamme tuhottavat paperit pieneksi silpuksi DIN 3 -turvaluokkaan asti. Toimintamme on ekologista, sillä toimitamme silputut paperit kierrätykseen uusiopaperin raaka-aineeksi.

Paperien tuhoamistodistukset

Kuljetamme paperit tuhottavaksi Lahden toimipisteeseemme suljetussa ja lukitussa tietosuojasäiliössä. Huolellinen kuljetus varmistaa sen, että tietoturva säilyy siihen saakka, kunnes paperit on tuhottu asianmukaisesti. Paperin tuhoamisen jälkeen annamme asiakkaalle tarvittaessa tuhoamistodistuksen, joka todistaa, että paperien hävitys on hoidettu turvallisesti ja asianmukaisesti.

PT-Paperipalvelu tarjoaa turvallisen, luotettavan ja taloudellisen ratkaisun luottamuksellisten paperien tuhoamiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!