Ammattimainen kuolinpesän tyhjennys Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä

Kuolinpesän tyhjennys on ikävä asia, joka tulee monelle vastaan jossain kohtaa elämää. Joskus tavaraa ja siivottavaa voi olla paljonkin, varsinkin, jos henkilö on asunut pitkään samassa kodissa ja tavaraa sekä omaisuutta on päässyt kertymään vuosien varrella. Tämä voi olla haastava ja työläs tehtävä, jota ei välttämättä itse jaksa tehdä suruaikana. Voit ottaa avuksi ammattilaisen, joka auttaa tekemään kuolinpesän tyhjennyksen joko osittain tai kokonaan. Me osaamme tehdä työn järjestelmällisesti ja paljon nopeammassa ajassa kuin mitä itse sen tekisit.

Me autamme siivoamaan kuolinpesiä sekä muita yksityiskohteita tarpeesi mukaan. Hoidamme tyhjennyksen kokemuksella hienovaraisesti ja luotettavasti kaikenkokoisissa kohteissa. 

Teemme kaiken tyhjennykseen ja siivoukseen liittyen, järjestelmällisesti ja nopealla aikataululla, joten prosessi on sinulle täysin vaivaton.

Oli kyseessä pieni tai iso kohde, voit ottaa meihin yhteyttä. Toimimme mm. Lahden, Orimattilan ja muun Päijät-Hämeen sekä tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella. Siivouksen sisällöstä ja laajuudesta sovitaan aina erikseen, joten tiedät, mitä tilaat ja mistä maksat. Teemme ensin arvion kohteesta, jotta me tiedämme, miten paljon aikaa tyhjennykseen menee ja pystymme kertomaan sinulle palvelun hinnan. Kaikki tyhjennyskohteet ovat yksilöllisiä ja kooltaan vaihtelevia, joten haluamme varmistaa palvelun laajuuden arviointikäynnillä. Hinta-arvio on asiakkaalle maksuton.

Yleistä kuolinpesän tyhjennyksestä

Kuolinpesän tyhjennykseen kuuluu huonekalujen, elektroniikkaan, vaatteiden ja kaiken muun irtaimiston poisvienti. Kierrätykseen soveltumattoman irtaimiston hävitämme asianmukaisesti ja vastuuntuntoisesti. Ostamme myös tapauskohtaisesti kuolinpesiä tai yksittäisiä tavaroita kuolinpesistä.


Tyhjennys päätetään siivoamalla lattiat ja pinnat puhtaiksi. Sopimuksesta suoritamme huolellisen ja perusteellisen siivouksen. Tuloksena on siistit ja tyhjät tilat, jotka voi huolettaa jättää jälkeensä seuraavaa käyttöä varten. Tyhjennyksen yhteydessä voimme myös tuhota asiakirjat turvallisesti.

Olemme Vastuu Groupin Luotettava kumppani -jäsen.

Ota yhteyttä

PT-Paperipalvelu on valmiina palvelemaan luotettavasti ja asiakaslähtöisesti sekä nopealla aikataululla. Päätoimialueemme on Lahti, mutta palvelemme mielellämme myös muualla Päijät-Hämeessä. Soita siis ja kysy lisää palveluistamme! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Yhteystiedot löydät täältä.