PT-Paperipalvelu palvelee Lahdessa ja ympäristökunnissa

PT-Paperipalvelu tarjoaa luotettavasti ja asiantuntevasti paperi- ja tietotuhousta, arkistojen säilytystä, nurkat puhtaaksi -palvelua, toimistopalvelua sekä toimistotarvikkeiden myyntiä. Hoidamme myös kuolinpesien tyhjennykset ja ostamme tapauskohtaisesti kokonaiset kuolinpesät ja yksittäiset esineet.


Olemme toimineet jo vuodesta 1994 Lahdessa ja ympäristökunnissa sekä tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella. Tiedustele lisää ja seuraa myös Facebook-sivuamme!

Ohjeita tietosuojapaperin tuojalle

Paperin vastaanotto on Omenapellontiellä, mutta tuhous tapahtuu Hollolassa PT:n tuotantotilassa, johon paperi kuljetetaan turvallisesti lukittuna päivän päätteeksi. Se tuhotaan asiakirjatuhouslaitteistolla (turvataso DIN 32757 P3). Tuhous tapahtuu valvotuissa tiloissa, ja vain nimetyt henkilöt käsittelevät tuhottavan paperin. Kaikki työntekijämme ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.

  • Olemme sopimuksen mukaan auki. Työtä teemme pääsääntöisesti arkisin klo 8–17 välillä, mutta joustamme tarpeen mukaan. Työt vievät meidät ajoittain pois Lahdesta ja asiakaskäynneille, joten soita meille vaikkapa edellisenä päivänä. Sovitaan aikahaitari, jolloin olemme paikalla vastaanottamassa.

  • Emme enää tarjoa suoraan suurempien paperierien (esimerkiksi peräkärryerien) vastaanottoa! Mutta soita niin katsotaan miten voimme asian hoitaa. Tarjoamme asiakkaille kuitenkin noutopalveluna suuremmat paperierien noudot. Saat meiltä tarvittaessa myös lainaan tietoturvaroskiksen. Ota näissä tilanteissa meihin yhteyttä – keksitään ratkaisu tarpeidesi mukaan. On paperin määrä ja tarve mikä tahansa, ota yhteyttä.

  • Jos muutto tai siivousurakka lähestyy, voit tilata tietosuojaroskiksen toimitettuna kotiisi. Kysy erilaisista vaihtoehdoista! Hinta on selkeä, ei piilokuluja. Laina-aika on yleensä kolme viikkoa. Maksu hoidetaan kortilla säiliötä noudettaessa ja tuhoustodistuksen saat sähköpostitse.

  • Noudamme niin isot kuin pienetkin paperierät yksityisiltä ja yritysasiakkailta.

  • Tuhoustodistuksen saat aina halutessasi veloituksetta.

  • Huom! Vain korttimaksut, emme käsittele käteistä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.