Paperi- ja tietotuhous vuodesta 1994

Laadukkaat siivous- ja toimistotarvikkeet Lahdessa – kaikki palvelut toimistoosi!

Olipa kyseessä suuryrityksen toimisto tai pieni konttori, toimistotarvikkeet tulevat aina tarpeeseen – ja ne löydät edullisesti meiltä! PT-Paperipalvelu palvelee yrityksiä Lahden seudulla ja muualla Päijät-Hämeessä. Meiltä saat monipuolisesti niin siivoustarvikkeet, konttoritarvikkeet ja -kalusteet kuin muutkin toimistotuotteet suoraan toimistosi ovelle. Sopimuksen toimitamme ne myös muualle Suomeen.

Tilaa kaikki toimistotarvikkeet samasta numerosta

Henkilökohtainen palvelu on kaiken toimintamme lähtökohta. Haluamme myös tehdä konttoritarvikkeiden tilauksesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Siksi voitkin tilata meiltä tarvitsemasi toimistotuotteet kerralla samasta numerosta – tai halutessasi sähköpostitse. Toimitamme toimistokalusteet ja -tarvikkeet henkilökohtaisesti perille asti sovitussa aikataulussa, jotta sinun ei tarvitse murehtia loppuneesta tulostuspaperista tai puuttuvista työpistetarvikkeista.

Toimistotuotteet eri tiloihin ja tarpeisiin – tutustu!

Mitä konttoritarvikkeita yrityksesi tarvitsee – muistilappuja, kirjekuoria, kyniä ja tulostusmateriaaleja? Valikoimiimme kuuluvat monipuolisesti niin tulostukseen, arkistointiin, postitukseen ja tallennukseen kuin esimerkiksi työergonomiaan liittyvät toimistotarvikkeet yrityksille toimialasta riippumatta. Tutustu laadukkaaseen tuotetarjontaamme kuvastojen kautta:

Toimistotarvike kuvasto 1

Toimistotarvike kuvasto 2

Asiakirjatuhoajat kuvasto

Konttoritarvikkeet kätevästi ja luotettavasti – soita ja tilaa!

PT-Paperipalvelu toimittaa toimistokalusteet ja -tarvikkeet sekä muut tarvitsemasi siivous- ja toimistotuotteet Lahdesta ympäri Päijät-Hämeen sekä tarvittaessa muuallekin Suomeen. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse, niin palvelemme sinua kaikenkokoisissa tarpeissasi!

Kaipaako toimistosi siivousta tai pintaremonttia? Tutustu myös siivous- ja remonttipalveluihimme!