Laadukkaat siivous- ja toimistotarvikkeet Lahdessa – kaikki palvelut toimistoosi!

Ota yhteyttä

Olipa kyseessä suuryrityksen toimisto tai pieni konttori, toimistotarvikkeet tulevat aina tarpeeseen – ja ne löydät edullisesti meiltä! PT-Paperipalvelu palvelee yrityksiä Lahden seudulla ja muualla Päijät-Hämeessä. 

 Meiltä saat monipuolisesti niin siivoustarvikkeet, konttoritarvikkeet ja -kalusteet kuin muutkin toimistotuotteet suoraan toimistosi ovelle. Sopimuksen toimitamme ne myös muualle Suomeen.

Tilaa kaikki toimistotarvikkeet samasta numerosta

Henkilökohtainen palvelu on kaiken toimintamme lähtökohta. Haluamme myös tehdä konttoritarvikkeiden tilauksesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Siksi voitkin tilata meiltä tarvitsemasi toimistotuotteet kerralla samasta numerosta – tai halutessasi sähköpostitse. Toimitamme toimistokalusteet ja -tarvikkeet henkilökohtaisesti perille asti sovitussa aikataulussa, jotta sinun ei tarvitse murehtia loppuneesta tulostuspaperista tai puuttuvista työpistetarvikkeista.

Tervetuloa toimistotarvikemyymäläämme

Muuton yhteydessä olemme avanneet pienen toimistotarvikemyymälän ja esittelytilan Omenapellontielle, tervetuloa tutustumaan! Soita ennen tuloasi.


Jos tarvitset jotain tuotetta, mutta et halua toimistotarvikkeiden toimituspalveluamme, voimme pitää teille tarvittaessa myymälän varastossa haluamaasi tuotetta. Näin saatte itse noudettua tuotteen aina tarpeen tullen.

Toimistotuotteet eri tiloihin ja tarpeisiin – tutustu!

Mitä konttoritarvikkeita yrityksesi tarvitsee – muistilappuja, kirjekuoria, kyniä ja tulostusmateriaaleja? Valikoimiimme kuuluvat monipuolisesti niin tulostukseen, arkistointiin, postitukseen ja tallennukseen kuin esimerkiksi työergonomiaankin liittyvät toimistotarvikkeet yrityksille toimialasta riippumatta. Tutustu laadukkaaseen tuotetarjontaamme kuvaston kautta.

Toimistotarvikekuvasto

Konttoritarvikkeet kätevästi ja luotettavasti – soita ja tilaa!

PT-Paperipalvelu toimittaa toimistokalusteet ja -tarvikkeet sekä muut tarvitsemasi siivous- ja toimistotuotteet Lahdesta ympäri Päijät-Hämettä sekä tarvittaessa muuallekin Suomeen. Saat kauttamme myös laadukkaat Vikur Clean -siivoustarvikkeet. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse, niin palvelemme sinua kaikenkokoisissa tarpeissasi!

Kaipaako toimistosi siivousta tai pintaremonttia? Tutustu myös siivous- ja remonttipalveluihimme!