Siivous ja remontit Lahdessa – nurkat puhtaaksi

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi muuttamassa tai tarvitsevatko tilasi pientä pintaremonttia? Tutustu nurkat puhtaaksi -palveluumme! Paperien tuhoamisen ja muiden palvelujemme lisäksi toimintaamme kuuluvat esimerkiksi konkurssipesien ja kuolinpesien siivoukset sekä erilaiset remontit Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeessä. Olemme tehneet myös lukuisia siivouksia yritysmuuttojen yhteydessä.

Kun muuttofirma on tehnyt työnsä, me hävitämme sopimuksen mukaan kaikki asiakkaan haluamat materiaalit aina tietosuojamateriaaleista vanhoihin kalusteisiin. ”Nurkat puhtaaksi” -periaate toteutuu tässä erinomaisesti. Me tuhoamme vanhat paperit ja sähköiset tallenteet, ja kierrätämme muut tavarat asianmukaisesti. Hoidamme myös siivouksen. Meidän avullamme vanha tila tulee takuulla hyvin siivotuksi.

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse – kutsu siis meidät siivous- ja remonttihommiin!

Huolellista siivouspalvelua yrityksille ja yksityishenkilöille

Teemme konkurssipesien sekä muiden yritystilojen siivouksia erittäin perusteellisella otteella. Esimerkiksi yritysmuuton yhteydessä siivoamme tilat tarkasti ja tuhoamme turhat paperit sekä muut materiaalit nurkat puhtaaksi -periaatteella. Perkaamme tietokoneet ja viemme kierrätettävät tavarat pois. Hävitämme tarvittaessa myös romut ja vanhat kalusteet. Näin lopputulokseksi saadaan siistit ja tyhjät tilat, jotka kelpaa jättää jälkeensä.

Siivoamme myös kuolinpesiä sekä muita yksityiskohteita tarpeesi mukaan. Siivouksen sisällöstä ja laajuudesta sovitaan aina erikseen, joten tiedät, mitä tilaat ja mistä maksat. Hoidamme siivoukset hienovaraisesti ja luotettavasti kaikenkokoisissa kohteissa.

Huoneistoremontit, tapetoinnit ja muut remonttityöt

Paperien tuhoamisen ja huolellisen siivouksen lisäksi palveluihimme kuuluvat myös erilaiset remontit Lahden ja ympäryskuntien alueella – kysy rohkeasti tarjousta kauempaakin! Meiltä onnistuvat niin tapetointi, maalaus ja parkettilattian asennus kuin suurempikin huoneistoremontti kohteen vaatimusten mukaan.


Teemme remontteja sekä yritys- että yksityiskohteisiin. Jo pieni pintaremontointi, kuten seinien tapetointi tai maalaus tai uuden parkettilattian asennus tuo uutta, yksilöllistä ilmettä tilaan eikä vaadi suurempaa urakkaa. Kysy meiltä vinkkejä erilaisten tilojen remontointiin!


Olemme toimineet yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden ja -liikkeiden kanssa vaativimmassakin sisustuksellisissa remonttikohteissa. Seuraa Facebook-sivujamme, sillä julkaisemme siellä joidenkin remonttikohteidemme kuvia.

Sujuvat siivoukset ja ripeät remontit – Lahti ja Päijät-Häme

PT-Paperipalvelu on valmiina palvelemaan luotettavasti ja asiakaslähtöisesti – onpa tarpeenasi konkurssipesän siivous tai kodin kokonaisvaltainen huoneistoremontti. Päätoimialueemme on Lahti, mutta palvelemme mielellämme myös muualla Päijät-Hämeessä. Soita siis ja kysy lisää palveluistamme!


Mistä löytäisi uudet toimistokalusteet ja -tarvikkeet yritysmuuton jälkeen? Tutustu tuotteisiimme.