Asiakirjojen tuhoaminen Lahdessa

Ota yhteyttä

Salaisten ja arkaluontoisten asiakirjojen tuhoaminen vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. PT-Paperipalvelu tuhoaa yksityisasiakkaiden, yritysten ja yhteisöjen asiakirjat varmasti ja luotettavasti. Vuonna 1994 perustetulla yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus paperien ja muiden tiedostojen tuhoamisesta. 

Paperin vastaanotto sijaitsee Lahdessa, mutta otamme vastaan ja noudamme asiakirjoja kaikkialta Suomesta.

Tarvittaessa voimme noutaa asiakirjat asiakkaan luota tai asiakas voi tuoda ne meille sopimuksen mukaisesti.

Asiakirjojen tuhoaminen tapahtuu Hollolassa tuotantotiloissamme. 

Vastaanottotilassa paperi otetaan vastaan asianmukaisesti, ja päivän päätteeksi paperi siirretään lukittuna tuotantotiloihin, jossa se tuhotaan asiakirjatuhoajalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuo asiakirjat tuhottavaksi

Meille voit tuoda tuhottavaksi kaikenlaiset salaiset ja arkaluontoiset asiakirjat. Vuosien varrella olemme tuhonneet esimerkiksi:

 • Arkistopapereita

 • Kalvoja

 • Diskettejä

 • CD-levyjä.

Meiltä myös asiakirjatuhoajat, kysy tarjous.

Paperin tuhoaminen Lahdessa

PT-Paperipalvelu hoitaa yksityisasiakkaiden, yritysten ja yhteisöjen arkaluontoisten paperien tuhoamisen varmasti ja luotettavasti. Toimipaikkamme ja paperin vastaanotto sijaitsee Lahdessa, mutta otamme vastaan tuhottavia papereita kaikkialta Suomesta.

Tarvittaessa voimme noutaa paperit asiakkaan luota tai asiakas voi tuoda ne meille sopimuksen mukaisesti. Paperin tuhoaminen tapahtuu Hollolan tuotantotilassamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ohjeita tietosuojapaperin tuojalle

Paperin vastaanotto on Omenapellontiellä, mutta tuhoaminen tapahtuu Hollolassa PT:n tuotantotilassa, johon paperi kuljetetaan turvallisesti lukittuna päivän päätteeksi. Se tuhotaan asiakirjan tuhoamiseen tarkoitetulla laitteistolla (turvataso DIN 32757 P3). Tuhoaminen tapahtuu valvotuissa tiloissa, ja vain nimetyt henkilöt käsittelevät tuhottavan paperin. Kaikki työntekijämme ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.

 • Olemme auki sopimuksen mukaan. Työtä teemme pääsääntöisesti arkisin klo 8–17 välillä, mutta joustamme tarpeen mukaan. Työt vievät meidät ajoittain pois Lahdesta ja asiakaskäynneille, joten soita meille vaikkapa edellisenä päivänä. Sovitaan aikahaitari, jolloin olemme paikalla vastaanottamassa.

 • Emme enää tarjoa suoraan suurempien paperierien (esimerkiksi peräkärryerien) vastaanottoa! Mutta soita niin katsotaan miten voimme asian hoitaa. Tarjoamme asiakkaille kuitenkin noutopalveluna suuremmat paperierien noudot. Saat myös meiltä tarvittaessa lainaan tietoturvaroskiksen. Ota näissä tilanteissa meihin yhteyttä – keksitään ratkaisu tarpeidesi mukaan. On paperin määrä ja tarve mikä tahansa, ota yhteyttä.

 • Jos muutto tai siivousurakka lähestyy, voit tilata tietosuojaroskiksen toimitettuna kotiisi. Kysy erilaisista vaihtoehdoista! Hinta on selkeä, ei piilokuluja. Laina-aika on yleensä kolme viikkoa. Maksu hoidetaan kortilla säiliötä noudettaessa, ja tuhoamistodistuksen saat sähköpostitse.

 • Noudamme niin isot kuin pienetkin paperierät yksityisiltä ja yritysasiakkailta.

 • Tuhoamistodistuksen saat aina halutessasi veloituksetta.

 • Huom! Vain korttimaksut, emme käsittele käteistä.

Kaikenlaisten tiedostojen tuhoaminen

Käytämme turvallisuusvaatimukset täyttävää paperisilppuria, joka silppuaa paperin DIN 32757 -normin turvaluokan 3 mukaisesti. Tämän jälkeen silppu menee uusiokäyttöön.


Käytössämme ovat myös lukolliset säiliöt, keräyspaperisäiliöt sekä turvasäiliöt, joiden vaihtoehdot ovat 50 l, 140 l, 240 l ja 660 l. Niiden ansiosta voimme toimia aina tiukkojen turvaluokitusten ja kansainvälisten standardien mukaisesti. Voit olla varma siitä, että meillä tieto pysyy lukittuna siihen saakka, kunnes se on tuhottu.

Tuhoamme paperit turvallisesti

Yritysten ja yhteisöjen salaisten paperien tuhoaminen on tehtävä huolellisesti ja turvallisesti. On tärkeää, etteivät henkilökohtaisia tietoja sisältävät asiakirjat päädy vahingossa vääriin käsiin. Paperin repiminen ja silppuaminen käsin on kuitenkin työlästä ja aikaa vievää – ja pahimmassa tapauksessa osa tiedoista jää edelleen luettavaksi.


Jos käytössänne on oma asiakirjatuhoaja, se on ensimmäinen askel kohti turvallisempaa tiedostojen tuhoamista. Ylimääräisiä kustannuksia aiheuttavat kuitenkin edelleen esimerkiksi työajan menetys, materiaalien kulutus sekä jätekulut. Ulkoistamalla paperin tuhoamisen siihen erikoistuneelle ammattilaiselle yrityksenne tai yhteisönne säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Luotettavat asiakirjojen tuhoamiset

Olipa materiaali missä muodossa tahansa, me murskaamme, silppuamme, hävitämme ja kierrätämme sen varmasti ja luotettavasti. Huolehdimme tiedostojen tietoturvasta tuhoamalla ne asianmukaisesti. Henkilökuntamme noudattaa salassapitovelvollisuutta, eikä meillä ole kolmatta osapuolta mukana toiminnassamme.

Tuo asiakirjat tuhottavaksi

Otamme vastaan kaikenlaisia tuhottavia arkistoja ja papereita. Meille voit tuoda tuhottavaksi esimerkiksi:

 • Kierrätettävät paperit

 • Arkistot

 • Mappitavaran

 • Kirjat

 • Pahvit.

Salaisia ja arkaluontoisia asiakirjoja ovat yleensä esimerkiksi erilaiset henkilö- ja asiakasrekisterit, sopimukset, pöytäkirjat sekä tositteet. Me hävitämme yksityisasiakkaiden, yritysten ja yhteisöjen kaikenlaiset tiedostot varmasti ja turvallisesti.

Meiltä myös tuhoamistodistukset

Kaikki toimintamme perustuu asiantuntevaan ja luotettavaan palveluun. Pidämme tarkasti huolen siitä, että kaikki tiedot säilyvät salassa siihen saakka, kunnes ne tuhotaan. Tämän ansiosta voit olla huoletta ja säilyttää mielenrauhasi, kun luovutat asiakirjat meille tuhottavaksi.

Tuhoamisen jälkeen toimitamme asiakkaalle tarvittaessa tuhoamistodistuksen. Sen avulla voidaan todistaa, että asiakirjojen tuhoaminen on hoidettu turvallisesti ja asianmukaisesti.

Tiedustele asiantuntijoiltamme parasta vaihtoehtoa asiakirjojen tuhoamiseen, niin katsomme sopivimmat ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Paperien tuhoamispalvelua jo yli 20 vuotta

Olemme tarjonneet paperien tuhoamispalvelua jo vuodesta 1994 asti, joten meillä on pitkä kokemus asiakirjojen asianmukaisesta hävittämisestä. Meillä paperin tuhoaminen tapahtuu niin, että murskaamme tuhottavat paperit pieneksi silpuksi DIN 32757 -normin turvaluokan 3 mukaisesti.

Huolellinen tuhoamisprosessi

Kuljetamme paperit tuhottavaksi Hollolan toimipisteeseemme suljetussa ja lukitussa tietosuojasäiliössä. Huolellinen kuljetus varmistaa sen, että tietoturva säilyy siihen saakka, kunnes paperit on tuhottu asianmukaisesti.

PT-Paperipalvelu tarjoaa turvallisen, luotettavan ja taloudellisen ratkaisun luottamuksellisten paperien tuhoamiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!